Om Os

Historie

Efter en totalrenovering af køkkenet i 2012 åbnede vi Cafeloppen i de rustikke lokaler i bunden af Loppebygningen.

Visionen var at åbne et spisested uden så meget facade, med “down to earth” betjening og mad vi kunne stå inde for. Vi udvikler os hver eneste dag har med tiden udvidet med catering til større fester og selskaber.

Cafeloppen Christiania blev stiftet af Sofie Hwa Mi Fiedler i samarbejde med et ungt team bestående af kokke, iværksættere og tjenere som ønskede at skabe en fed arbejdsplads, hvor alle har en stemme.

Det er en non-profit organisation som vægter omfavnelse og fællesskab højt.

Køkkenet

Vi serverer ”back to basics” thaimad med udgangspunkt i de thailandske gadekøkkener

Vi ved ikke så forfærdeligt meget om hvilke smagsnoter i vinen der går godt med supperne, vi aner heller ikke hvad en amuse bouche er og vi har stadig ikke forsøgt at fusionere en forårsrulle.

Men vi laver vores retter med råvarer som vi selv ville bruge derhjemme og har valgt vores sortiment af drikkevarer ud fra hvad vi synes der smager godt.

Vores opskrifter er smagt nøje til og vi elsker selv at spise vores mad, som bliver kreeret i det åbne køkken, hvor du kan følge med når kokkene pludrer løs på thailandsk og den åbne ild blusser op fra wokken.

Efter maden er der mulighed for en god kop kaffe lavet af friskkværnede, økologiske bønner, og til den søde tand serverer vi blandt andet hjemmelavet peanutbutter-is toppet med saltkaramel og cheesecake med frisk ananas, limeblade og sød sukkerrom.

Elite Smiley

Læs smileyrapport her

Sociale Medier

book bord
menu